Op zoek naar gepersonaliseerd boek met meerdere namen?

 
 
gepersonaliseerd boek met meerdere namen
Dikkie Dik boek met naam Dikkie Dik gepersonaliseerd kinderboek.
De naam van jouw kindje is meerdere keren speels verwerkt in het verhaal. Op de bestelsite kan je het boekje digitaal inkijken. De boekjes van Dikkie Dik zijn zowel met harde kaft als zachte kaft verkrijgbaar. Dikkie Dik boek. Hoera voor naam kindje!
Sleutelhanger met naam of tekst gepersonaliseerd met metalen schuivers.
Sleutelhanger met naam of tekst gepersonaliseerd met metalen schuivers. Sleutelhanger met naam of tekst gepersonaliseerd met metalen schuivers. Uniek cadeau voor iedereen. Zon gepersonaliseerde sleutelhanger kan je natuurlijk voor jezelf laten maken. Met bijvoorbeeld je eigen naam, die van je partner, kinderen of wellicht je huisdier.
Gepersonaliseerd digitaal contact met klanten: cool of creepy? Frankwatching.
Het zou veel beter zijn met gepersonaliseerd contact echt waarde toe te voegen voor de consument. En vaak kun je dat als bedrijf ook! Wat is bijvoorbeeld de next best action voor de klant? Wat zou hij nu moeten doen? Meerdere wegen naar Stockholm.
Kinderboek met naam Gepersonaliseerd kinderboek Primera.
Is de jarige groot fan van Nijntje? Dan bestel je een gepersonaliseerd boek over Nijntje. Draait alles om Woezel en Pip bij de jarige job, dan bestel je een van onze vele Woezel en Pip kinderboeken met naam. Een kinderboek met naam bestellen.
Sinterklaas cadeautjes met je eigen naam winactie gesloten Mama's' Liefste.
Deze cadeautje hebben net een extra touch. Zeker wanneer er meerdere cadeaus worden geven, zoals in de kraamtijd of tijdens de decembermaand, springen deze er echt uit. Omdat de technologie tegenwoordig voor niets staat, is het toevoegen van een naam of andere persoonsgegeven een fluitje van een cent. Hierbij een paar leuke ideetje. Er zijn heel veel verschillende boeken verkrijgbaar waar je de naam van je kind in kan laten zetten. Zelfs in boeken met de bekenste kinderhelden kun je met een eigen rolletje bestellen. De kinderen vinden het dan ook heel speciaal dat hun naam genoemd wordt. Zo hebben wij een boekje van Woezel en Pip met de naam van Grote Zus voor het vogeltje. Tot op de dag van vandaag, denken de meiden dat dit vogeltje ook echt zo heet. Een van mijn eigen favoriete voorleesverhalen is Wat een Pech, mijn Naam is weg. In dit boek gaat een meisje of jongen op zoek naar letters en komt langs allerlei spannende personages om uiteindelijk de letters te vinden van de naam van mijn dochter.
Gepersonaliseerd cadeau 130 gepersonaliseerde cadeaus!
Personaliseerbare bierpul met foto en tekst. Gepersonaliseerd cadeau voor bierliefhebbers en levensgenieters. Personaliseerbare deurmat in meerdere kleuren. Een kleurvol en gepersonaliseerd cadeau. Personaliseerbare kussensloop met foto en tekst. Creatief en gepersonaliseerd cadeau voor op de bank. Personaliseerbare kussensloop voor koppels.
Origineel kado? Naamboeken natuurlijk! Oh yeah baby!
Op rijm komen stuk voor stuk de letters met bijbehorend dier van de naam van je kindje voorbij. De apen hebben natuurlijk de letter A, maar als die meerdere keren in je naam voorkomt, dan zijn er nog zat andere dieren met de letter A. Zo wordt ieder boek uniek, leert je kindje de letters van zijn of haar naam in combinatie met verschillende dieren.
Boek drukken in 4 stappen Hard en softcover van 1 st. Ipskamp Printing.
De bindwijze van uw boek. Bij Ipskamp Printing kunt u ervoor kiezen om uw boek te binden met garen of met lijm. Wij zullen de twee methoden aan u uitleggen. Een genaaid boek bestaat uit meerdere katernen. Dit zijn in elkaar gevouwen bladeren die door middel van garen aan elkaar genaaid zijn.
MyNameBook Gepersonaliseerd kinderboek smartphoto Webprint.
Het abc-boekje bestaat in een versie met dieren en een editie met talenten, voor meisjes en jongens. Het naamboekje is het ideale boek voor kinderen om uit voor te lezen voor het slapengaan. Dit mooie boek voor kinderen maak je eenvoudig zelf door gewoon de voornaam en familienaam van het kind in te vullen. En hop, het gepersonaliseerd namenboek is klaar!

Contacteer ons